Recensies

Bekijk hier onze recensies

Aziz is al 8 jaar mijn begeleider geweest vanuit jeugdgevangenis!

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Aziz was mijn mentor in de jeugdgevangenis 8 jaar lang veel geleerd en veel gelachen Aziz is behulpzaam als je niet tussen komt dan helpt Aziz je graag veel geleerd papier zaken met geld omgaan dankjewel Aziz ik ben jou dankbaar 🤜🤛💯 nu gaat goed. Ik woon begeleid en Aziz komt soms langs en ik mag hem altijd bellen als ik vragen heb.

Abdullah

Respect

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Bewondering, respect en waardering dat is wat jij verdiend Aziz. Van vastloper tot een Buddy Coach . blijf zo doorgaan met het begeleiden van jongeren.

Tony

Masters

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Goeiedag mensen.
Aziz is een goeie en een leuke en een goedlachse man waar ik veel aan heb gehad.
Hij heeft het beste met mensen en VOORAL met jongeren voor, zorgt dat wij ( jongeren ) op het rechte pad blijven ookal gaat dat met ups en downs hij is er altijd als je hulp nodig heb.
Aziz communiceert en werkt hard met de jongeren zoals het hoort bij hem krijg je dingen voor elkaar dan bij andere instanties, wij jongeren moeten daar wel open voor staan.
Aziz je doet het goed ga zo door sahbi 😁.

Shahid bouchouh.

Buddy coach Aziz

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Ik ken Aziz al vele jaren, een supper vent die als een rots in de branding is voor velen, vooral de jongeren. Aziz is een echte prof die zijn vak verstaat. Ik hoop dat er vele zullen opstaan als jou, bekwaam en behulpzaam. Ga zo door mij vriend!

Deniz

Sterk team van professionals!

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Beste Aziz,
Jarenlang heb ik met jou in de gesloten jeugdzorg mogen samenwerken. Met name over preventie en de nazorg had jij allerlei ideeën over preventie en nazorg. Mooi om te zien hoe jij deze ideeën met doorzettingsvermogen, discipline, opgedane kennis en ervaring hebt kunnen vormen tot een hulporganisatie met een sterk team van professionals. Een betrokken, solide en een no-nonsense team die de taal van de doelgroep spreekt en begrijpt. Zowel bij jongeren als bij professionals dragen jullie bij aan gedragsverandering, een andere wijze van denken en benadering. Een broodnodige aanwinst in de huidige klimaat van de jeugdzorg! Ga zo door toppers! 💪🏼

S. Aafer

Volledige inzet en vakmanschap ten behoeve van de jongere

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Binnen mijn beroep als Individueel Traject Begeleider is BuddyCoach Aziz zelfs op vrijwillige basis betrokken geweest bij een jongere om te ondersteunen in een traject wat vastliep.
BuddyCoach zal de jongere nu ondersteuning bieden in zijn reïntegratie waar wij vertrouwen in hebben.

Jeffrey W

Azis denkt in oplossingen!

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Ik ken Aziz als een professional met een eigen visie. Als hij ergens zijn tanden in zet dan gaat hij er voor de volle 100% in. Zijn gedrevenheid en ervaring maken dat hij geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Azis neemt geen genoegen met halve resultaten en vindt altijd wel een oplossing om zijn doelen te behalen.

Khalid El Moujtahid

Topgasten

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Vanuit mijn vak werk ik vaak met Abdou en Aziz samen. Zij hebben duidelijk passie voor hun vak. Het plezier waarmee zij de jongens begeleiden spreekt boekdelen. Ik zou hen bij iedereen aanraden (en doe dat dan ook vaak).

Michiel

Meest betrokken hulpverlener!

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Aziz ken ik als een zeer betrokken hulpverlener. Hij heeft oprecht aandacht voor diegene die tegenover hem zit. Zowel voor jongere als collega/ samenwerkingspartner. Aziz ziet en hoort je. Het voorgaande in combinatie met zijn expertise en kundigheid maakt Aziz een gouden en waardevolle hulpverlener én collega!

Angel van Beveren

Waardevolle periode bij Buddycoach

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Met heel veel plezier heb ik mee mogen lopen in de praktijk bij Buddycoach, dit werd gevraagd vanuit mijn studie (Social Work). Wat een mooie en leerzame tijd. Nog nooit heb ik mensen met zoveel passie en kennis een beroep zien uitoefenen. Elke jongeren die ik heb mogen spreken, spreekt met liefde over de buddycoaches en met waardering over hun vooruitgang. Het is bijzonder om te zien hoe deze personen zoveel invloed hebben gehad op de kwaliteit van leven en de toekomst van deze jongeren. Ooit hoop ik ook in de schoenen van Appie en Aziz te mogen staan.

Michella

Een betere toekomst voor onze jongeren

Rated 5 out of 5
mei 16, 2022

Aziz en Appie maken met het buddycoach traject de wereld voor onze jongeren een stuk beter. Zij zetten zich voor 100% voor de vastlopers in, zoeken naar oplossingen waar anderen al gestopt zijn met denken en rusten niet voordat alles wat binnen hun vermogen ligt is ingezet en uitgeprobeerd. Zij zijn aanwezig op plekken waar de jongeren komen en zijn juist op de moeilijke momenten in de avonden en weekenden bereikbaar en inzetbaar.
De trainingen die zij geven zijn buiten de innovatieve en educatieve kant, vermakelijk, super interessant en eye openers. Dat zij jeugdhulpverleners gaan opleiden tot buddycoach is het beste nieuws sinds tijden. Hiermee wordt ingezet op iets wat WEL werkt en waar de jongeren direct wat aan hebben.
Kortom: Niets dan lof over Buddy Coach!

Marijke

Passievolle samenwerking

Rated 5 out of 5
mei 16, 2022

Vanuit gezamenlijke passie voor jongeren in kwetsbare en bedreigende situaties heb ik als consulent in een aantal trajecten samengewerkt. Altijd zeer tevreden over de goede bereikbaarheid en de zeer zorgvuldige werkwijze. Op de buddycoach kun je ‘bouwen’ ook (juist) onder druk en stressvolle omstandigheden.

Ruud Smit

Schoonbroer

Rated 5 out of 5
mei 16, 2022

Beste schoonbroer/beste leraar/ beste buddy coach

Rivaldo

Professionals

Rated 5 out of 5
mei 16, 2022

Ik werk nu een jaar of 4 samen met de buddycoaches. Ik heb Aziz en Appie leren kennen in mijn rol als projectleider van de op te zetten crisisopvang jongeren FastForward in Hilversum. Aziz en appie waren vanaf dag 1 betrokken en dachten mee vanuit hun expertise. Door de zeer nauwe samenwerking is er een goede broederschap ontstaan. Precies hetgeen dat zij zijn voor hun jongeren. Een “grote broer” maar dan in de rol als professional. Midden in de nacht? Ze zijn er! Op een zondag? Ze zijn er. Precies wat er nodig is. Binnen de lijnen, maar altijd out of the box denken. Het boekje hebben we allemaal kunnen lezen 😉

Mark Rutten

beoordeling

Rated 5 out of 5
mei 16, 2022

mooi dat je vanuit je eigen ervaring dit hebt opgezet. Hierdoor kan je je duidelijk goed inleven en krijg je de aandacht. Je verteld leuk, open, spontaan. Zeer interessant en goede toevoeging voor de kinderen op scholen. Ik denk dat ze hier echt wat aan hebben.

Jessica

waardevol

Rated 5 out of 5
mei 16, 2022

Leuk vertelt en veel interactie met de leerlingen!

Bas

Een jongere die is begeleid door de buddycoach

Rated 5 out of 5
mei 15, 2022

Top Buddycoach word nu 4 jaar begeleid door Aziz in die 4 jaar tijd heb ik zoveel geleerd van hem, heb 13 instanties gehad die mij hielpen maar geen 1 kon mij helpen de enigste die dat wel kon was Aziz, in die 4 jaar tijd ben ik echt veranderd door Aziz hij heeft me echt nu op deze rechte pad gezet daar ben ik ook heel dankbaar voor!

D

Een buddycoach vol positieve energie

Rated 5 out of 5
mei 15, 2022

Ik heb met Buddycoach Aziz voor diverse projecten m.b.t begeleiding van jongeren mogen samenwerken. Door deze geslaagde samenwerking kan ik vertellen dat Aziz zichzelf niet voor niets een ware buddycoach noemt. Hij heeft zichzelf tijdens de begeleiding van de jongeren als ware buddy opgesteld, waarbij coaching voorop stond! Hierbij is Aziz altijd overgekomen als een energieke doorzetter die erg betrokken is tijdens het begeleiden van de jongeren. Tot slot beschikt hij over een hoog empathisch vermogen! Een samenwerking met Aziz kan ik daarom zeer zeker aanraden, positiviteit brengt ons namelijk allemaal een stukje dichter bij waar we willen zijn! Buddycoach, wat mij betreft een ware begrip in Nederland. 🙂

Farah

Waardevol

Rated 5 out of 5
mei 15, 2022

Zeer waardevolle training gevolgd waardoor ik heel duidelijk en inzichtelijk kreeg hoe de jeugd sommige dingen beleeft. Het heeft mijn ogen geopend en heeft mij handvatten en tools geleerd om te signaleren/herkennen en wanneer in te grijpen. Mijn dank is groot.

Mohamed

Samen staan we sterk

Rated 5 out of 5
mei 15, 2022

Duidelijk overzicht, bij de trainingen krijg je het gevoel dat er daadwerkelijk naast en samen met de jongere gekeken word naar wat hij/zij nodig heeft, er wordt niet geoordeeld of veroordeeld maar gekeken hoe het nu en later beter aangepakt kan worden.

Roberto' s Consultancy

Waardevol

Rated 5 out of 5
mei 13, 2022

Zeer leuke training wordt er aangeboden. Het wordt op een interactieve wijze gedaan dat aansluit op leefklimaat van de jongeren. Opzet, informatie en de wijze waarop het wordt gedaan kan beschrijf ik als van meerwaarde en zeer waardevol voor de hulpverlening. Complimenten voor de uitvoering

Karima Lak

Gelachen en geleerd!

Rated 5 out of 5
mei 11, 2022

Ik heb op school van Aziz een presentatie gekregen. Dacht dat het saai zou zijn maar ik heb veel gelachen. Maar ook geschrokken. Hoop nooit in een jeugdgevangenis te komen.

Yannick

Voorlichting op school

Rated 5 out of 5
mei 9, 2022

Vond het leerzame en leuke presentatie
Vind het een leerzame en leuke presentatie die u ons gaf. Heb nu veel meer informatie gekregen als het gaat om de kinderen onder de 18 die te maken hebben/hadden met de criminaliteit en daarvoor in de jeugddetentie te zitten.

Bilal

Wij bellen je terug!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom met ons in contact

info@buddycoach.nl

T. 085-4012933

Kabelweg 1 | 1271 AN | Huizen

Deskundig

Resultaatgericht

Streetwise

SKJ- Gekwalificeerd

Partners en samenwerkingen