Nazorg – Opeens krijg ik een Whatsapp van een jongere die jaren geleden bij mij in de jeugdgevangenis heeft vastgezeten.

20 maart 2022 | Blog

Nazorg!
Opeens krijg ik een Whatsapp van een jongere die jaren geleden bij mij in de jeugdgevangenis heeft vastgezeten.

In de jaren van de jeugdgevangenis heb ik een bijzondere band opgebouwd met deze jongen en met hem afgesproken dat hij contact op zou nemen als hij vast zou lopen. Graag zou ik alle jongeren willen helpen na detentie, omdat velen vastlopen. Gelukkig weten ze wel de weg naar ons te vinden via sociale media.

Ik hoop echt dat er bedrijven zijn die zulke jongeren een eerlijk kans willen bieden. Helaas merken wij dat het heel moeilijk is en dat velen geen kans krijgen en hierdoor weer teruggrijpen naar het bekende en dat is de criminaliteit.
Welk bedrijf in de omgeving Amstelveen wil investeren in deze harder werker? Hij heeft zijn leven drastisch veranderd en heeft nu een gezin en kinderen. Ik vind het super goed dat hij aan de bel trekt en op een legale manier geld wil verdienen.

Wie geeft hem een kans?

Deskundig

Resultaatgericht

Streetwise

SKJ- Gekwalificeerd

Partners en samenwerkingen