Preventief Buddytraject

Elke vastloper verdient een kans om wat van zijn leven te maken. Wij kunnen deze jongeren daarbij ondersteunen door middel van het buddycoachtraject. In deze fase bevinden we ons in het voortraject en richten we ons op preventie doormiddel van het preventief buddytraject. Dit wil zeggen dat we de jongeren optimaal begeleiden zodat er een gestructureerd dagprogramma is en het plegen van een delict voorkomen wordt.

Om dit te realiseren, werken we aan het opbouwen van een vertrouwensband en verkennen we samen met de jongere wat hij wil bereiken in de toekomst. Vervolgens formuleren we planmatig de gestelde doelen en kijken we samen naar wat er nodig is om deze doelen succesvol te behalen.

Dit traject is over het algemeen bedoeld voor jongeren die dreigen uit te vallen binnen het onderwijs en waar ouders de grip aan het verliezen zijn. De jongere begint opstandig gedrag te vertonen en geeft geen inzicht in zijn vriendengroep. Vanuit school komen regelmatig verontrustende berichten dat hij eruit wordt gestuurd en dat hij bijdehand gedrag vertoont tegen de docenten.  Betrokkenen weten niet waar te beginnen en uiteindelijk nemen ze contact op met de gemeente of huisarts om de situatie voor te leggen.

Het preventief traject kan worden ingezet ter voorkoming van het volledig uitvallen van de jongere. In overleg met de verwijzer kan het aantal uur voor het inzetten van een buddycoach besproken worden.

Wil je meer weten over het preventief buddytraject? neem dan contact met ons op.

Wij bellen je terug!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom met ons in contact

info@buddycoach.nl

T. 085-4012933

Kabelweg 1 | 1271 AN | Huizen

De verschillende trajecten voor onze jongeren

Dit zijn de trajecten binnen de ambulante ondersteuning

Deskundig

Resultaatgericht

Streetwise

SKJ- Gekwalificeerd

Partners en samenwerkingen